A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját és a vaníliaaromát, majd beleforgatjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet.
Egy 22 x 32 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát, és 180 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tejből, a cukorból és vaníliás pudingból sűrű krémet főzünk majd még melegen belekeverjük a fehércsokoládét. Ha kihűlt, a vajjal habosítjuk.
Az epreket megtisztítjuk. A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, az eperszemeket belemártjuk, majd dekortollal díszítjük.
A kihűlt piskótát megkenjük a krémmel. A tetejére szeleteljük a maradék epret, és befedjük vele a süteményt.
A tortazselét a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, végül a sütire tetejére öntjük. Az "epertojásokkkal" díszítjük.