hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fegyverrel fenyegetőzött a kávézóban, mert kimaradt a krémsajt a szendvicséből

default user icon
MME
Egyre inkább úgy látszik, hogy kezd megőrülni a világ. Megdöbbentő, hogy akadnak olyan emberek, akik gondolkodás nélkül képesek fegyvert rántani, ha valami oknál fogva nem azt a kaját kapják az étteremben, amit rendeltek, vagy csak azért, mert kimaradt a sajtkrém a szendvicsükből.

Nos, egy floridai férfinak pont az utóbbi miatt gurult el a gyógyszere egy kávézóban. Először csak ordenáré módon ordibált a 23 éves alkalmazottal, majd amikor a Starbucks pultosa megelégelte a stílust, megkérte a férfit, hogy ha akar fizessen, aztán távozzon minél gyorsabban a helyről.

Az illető válaszként pisztolyt rántott és tovább vergődött. A gyors rendőri intézkedésnek hála senki sem sérült meg, de az alkalmazottat igen megviselték történtek. Mint mondta, nagyon ijesztő, hogy egy szendvicsben lévő feltét hiánya ilyen reakciót válthat ki egyesekben. Az elkövető természetesen tagadta a szándékosságot. Meggyőződése, hogy nem fenyegetett senkit, csupán csak amikor fizetni akart, abban a pillanatban kiesett a zsebéből a fegyvere. Az biztos, hogy az "ámokfutó" magyarázkodása ellenére is bőven lesz még kérdése a rendőrségnek a történtekkel kapcsolatban. 

Ezek is érdekelhetnek