Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírtgolyó

30 perc
egyszerű
átlagos
5 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg darát sertéshús
  • 2 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma ( apróra vágva )
  • 3 gerezd fokhagyma (apróra vágva )
  • őrölt pirospaprika
  • bors
  • 2 csokor petrezselyem
  • 5 ek zsemlemorzsa
  • 3 dl olaj (a sütéshez)
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A vöröshagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, a petrezselymet memossuk, és egy késes aprítóval ledaráljuk. 
  2. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a hagymákkal elkevert petrezselymet, a fűszereket és a zsemlemorzsát, majd  beleütjük a tojásokat, és egy dagasztófejes kézi robotgéppel összedolgozzuk.
  3. A masszából kicsi golyókat formázunk, és forró olajban aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük, majd tálaljuk.

FASÍRT ÉS VAGDALT: VILLÁMGYORS VACSORA EGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN - VÁLOGATÁS >>> 

GYORSAN KÖNNYŰT: BACONBE TEKERT SAJTOS FASÍRTGOLYÓ, A CSALÁD ÚJ KEDVENCE >>> 

FAPADOS FŐZŐISKOLA: BÖGRÉS FASÍRTGOLYÓ SÜTŐBEN SÜTVE >>> 

Megjegyzés

Gyorsan elkészűlő étel. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss