hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírt párolt zöldséggel, burgonyapürével

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A darált sertés húst a vízben kicsit megáztatott, majd jól kinyomkodott kenyérrel, a pirospaprikával, és a zúzott fokhagymával és a tojással összedolgozzuk, majd sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük. A masszából gombócot formázunk majd forró olajban megsütjük.
  2. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott vajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
  3. Egy edényben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a zöldséget, majd ételízesítővel ízesítjük. Közepes lángon addig pároljuk a zöldségeket, ameddig azok megpuhulnak.

KLASSZIKUS, KARFIOLOS, CUKKINIS - 9 RECEPT, AMIÉRT SZERETJÜK A FASÍRTOT >>>

RAKOTT, TÖLTÖTT, KLASSZIKUS - 10 LAKTATÓ FASÍRT RECEPT >>>

 

Megjegyzés

Ebédnek és vacsorának is tökéletes. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek