Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fasírt kenyér nélkül

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fasírt elkészítéséhez a megtiszított és feldarabolt sárgarépát, zellert, vöröshagymát és fokhagymát késes aprítóba tesszük, és apróra, de nem pépesre daráljuk.
  2. Ezután a zöldségeket összekeverjük a darált hússal. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet és a tojást. Megsózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kukoricakeményítővel. Alaposan összegyúrjuk.
  3. A masszából pogácsákat formázunk, és olajban kisütjük. A fasírtot sütőpapírral bélelt tepsire is tehetjük. Ez esetben locsoljuk meg kevés olívaolajjal, és 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt süssük készre.

    Ajánljuk még:

    Krumplifőzelék, ahogy Buday készíti >>> 

    Aranygaluska, ahogy Buday készíti >>> 

Megjegyzés

Buday Péter receptje. Lehet szárnyasból is készíteni. Nem tartalmaz áztatott zsemlét, ezért kevesebb a szénhidráttartalma. Ízben és kinézetben nagyon közel áll a megszokotthoz. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss