Elkészítés: A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a (vízbe áztatott, majd kinyomkodott) kenyérrel. Golyókat formázunk, melyeket bő, forró olajban kisütünk.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd a vajjal együtt megtörjük.
A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A fasírtgolyókra a majonéz és a bors segítségével szemeket készítünk, sárgarépából pedig apró csőröket.
Tálaláskor a tört burgonyából faágat készítünk, a megfőtt spagettiból fészket, amibe belehelyezzük a fasírt fiókákat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre