Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya fasírt

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg édes burgonya
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 8 dkg bébispenót
  • őrölt bors
  • reszelt szerecsendió
  • 1 db tojás
  • 8 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés

  1. A megmosott édesburgonyákat egyesével alufóliába csomagoljuk. Ezután 200 fokon 30 percig sütjük, majd kikanalazzuk a húsukat.
  2. Felforrósítunk 1 ek olívaolajat, aztán ráreszeljük a fokhagymát. Ezután beleszórjuk a spenótleveleket, majd kevergetve megfonnyasztjuk, miközben sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a spenótot a tojással együtt a burgonyapéphez és összekeverjük. Utána hozzávegyítjük a zsemlemorzsát, és 8 fasírtot formázunk belőle. Végül pedig megsütjük a fasírtokat a maradék felforrósított olajban.

FŰSZERES FASÍRT >>> 

CUKKINIS-ZÖLDSÉGES FASÍRT >>> 

TOJÁSOS-ZÖLDSÉGES TÖLTÖTT FASÍRT >>> 

Megjegyzés

Recept: Mindmegette Magazin - MME

Ezek is érdekelhetnek