Elkészítés: A paradicsomot pár pillanatra forrásban lévő vízbe tesszük, majd lehúzzuk a héját és kockákra vágjuk. A fokhagymát és a chilipaprikát apróra vágjuk.
A fokhagymát az olívaolajon pár pillanatig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal, cukorral és a chilipaprikával. 20-30 percig kevergetve pároljuk, és hozzáadjuk az olívabogyót /szeletelve vagy egészben/. Végül hozzákeverjük a kifőtt tésztát, és átforrósítjuk.
Tálalásnál szórhatunk rá petrezselyemzöldet vagy reszelt parmezán sajtot. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre