A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összedolgozzuk és 3 lapot nyújtunk belőle. A lapokat előre melegített sütőben 180 fokon készre sütünk.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejből a liszttel sűrű pépet főzünk, és ha kihűlt, a margarinos krémhez keverjük.
A tésztalapokat megkenjük a krémmel, amelytől másnapra a tészta szépen megpuhul és jól szeletelhetővé válik.Tálalás előtt hagyjuk állni egy napig!
A vaníliás cukor helyett használhatunk 1,5 csomag vanília pudingot is 6 dl tejben megfőzve. Amikor a puding kihűlt, akkor a fenti mennyiségű margarinos porcukrot hozzá kell keverni. - Szepi Ági
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!