Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral, az olajjal és a vízzel turmixban habosra keverjük, majd tálba öntve hozzákeverjük a liszt és a sütőpor keverékét. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal a lisztes keverékbe forgatjuk, legvégül a kakaóport is hozzáadjuk. Sütőpapírral ellátott tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Kihűtjük.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. Simára keverjük, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A vaníliás pudingport elkeverjük a narancsos üdítővel, és állandó keverés mellett összeforraljuk. Addig hűtjük, míg a margarinos krémre olvadás veszélye nélkül rákenhető lesz. Néhány órát a hűtőben pihentetjük.
Hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre