A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük. A tojássárgáját a porcukorral kikeverjük, és hozzáadjuk az olajat. A tojásfehérjét felverjük. A cukros tojássárgájákhoz először a felvert fehérjét keverjük hozzá laza mozdulatokkal, kanalanként, majd a sütőporos lisztet. Viszonylag folyékony tésztát kapunk. 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
A túrókrémhez a margarint és a porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a túrót, a reszelt citromhéjat és a mazsolát. Lehet egész homogénné keverni, én szeretem, ha kicsit rusztikusabb, darabosabb. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a Fantával és a cukorral.
A piskótára rákenjük a túrókrémet, arra pedig a még langyos pudingot. Pár órára hűtőbe tesszük.