Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fájdalomcsillapító helyett a fülhallgatóját nyelte le egy nő

default user icon
MME
Egy igen abszurd történet látott napvilágot, miszerint egy 27 éves lány a fájdalomcsillapítóját akarta bevenni, de helyette véletlenül az AirPodsát sikerült lenyelnie. Hogy mindezt hogyan sikerült összehozni, azt ő maga sem tudja. Mire rájött, hogy mit tett, már késő volt.

Egy Ibuprofen tablettát szeretett volna bevenni a bostoni Carli Bellmer, ám valami oknál fogva a másik kezében lapuló AirPodsot sikerült a szájába venni, majd lenyelni. Amikor észbe kapott, hogy mit tett, megpróbálta kihányni, de sajnos nem járt sikerrel. A fiatal nő nagyon megijedt, de szerencsére megúszta komolyabb baj nélkül. Fülhallgatója természetes úton távozott a szervezetéből, amit a helyi kórházban készített röntgenfelvételek is alátámasztottak.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

Carli, aki egyébként a TikTokon elég szép követőtáborral rendelkezik, elmondta, hogy miközben az eszköz végighaladt a testén, az hangokat is rögzített, amit később vissza is tudott hallgatni. Hogy ebből mi az igazság, és mi nem, nem lehet biztosan tudni. Persze nem lehetetlen, hiszen ha az eszköz kapcsolatban maradt a telefonnal, egy hívás alkalmával simán rögzíthet hangokat.

@iamcarliiib

Reply to @k4yb3e here’s the VOICE MEMO sent to @jelb0_

♬ original sound - Carli B

2019-ben egy tajvani férfi nyelte le a fülesét alvás közben, amit szerencsére ő is megúszott komolyabb következmények nélkül.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss