Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas-vaníliás sütemény

MME MME
1 5/5
90 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A fahéjas tésztához a vajat a mézzel felolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval összeállítjuk. Ebből a tésztából 3 vékony lapot sütünk a tepsi hátoldalán (tepsiméret: 24x36 cm).

Ezután sütünk egy 4 tojásos sárga és egy 4 tojásos barna piskótát, ugyanebben a tepsiben.

A krémhez a vajat a porcukorral kikeverjük. A pudingport a tejjel felfőzzük, hagyjuk hűlni, majd a vajas krémbe jól bedolgozzuk.

A lapokat összeállítjuk a krémmel úgy, hogy a fahéjas lapok az aljára és a tetejére kerüljenek, egy pedig a közepére. A tetejét csokimázzal vonjuk be.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss

X

Nem ez a legjobb Fahéjas-vaníliás sütemény recept?