Elkészítés: A tésztához a tojásokat elkeverjük a cukorral és a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporral összevegyített lisztet, a diót, a fahéjat meg a sót. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben úgy sütjük, mint a piskótát.
A krémhez a pudingokat a tejjel és a cukorral megfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukor egy részével kikavart vajat, majd rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt felverjük a maradék porcukorral és a habfixálóval, rákenjük a krém tetejére, majd szépen elsimítjuk, végül csokireszelékkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre