Elkészítés: A tésztához mindent összekeverünk, legvégén adjuk hozzá az olvasztott vajat, alaposan összedolgozzuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük (kb. 36X24 cm-es).
A töltelékhez elkeverjük a hozzávalókat, és a tészta tetejére kenjük, nagyjából egyenletesen. Egy kés segítségével kissé belekeverjük a masszát a nyers tésztába (pl. csigavonalakat rajzolva).
180 fokos előmelegített sütőbe tesszük, és körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
A mázat kikeverjük, és a meleg a sütire folyatjuk egy kanállal (csíkokat rajzolva). Ha megszilárdult a máz, máris fogyaszthatjuk!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre