Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas piskótatekercs (gluténmentes, cukormentes)

30 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, az eritritet elfelezzük, a felét a sárgájához, a felét a fehérjéhez adjuk, és mindkettőt habosra verjük. A sütőporral és a fahéjjal elkevert kétféle lisztet a sárgájába szitáljuk, közben folyamatosan keverjük. Végül a felvert tojáshabot lazán belekeverjük.
  2. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Kb. 10 percig sütjük, és még melegen, a papírral együtt feltekerjük, és úgy hagyjuk hűlni. Ha kihűlt, kitekerjük, megkenjük a fahéjjal elkevert baracklekvárral, ismét feltekerjük, majd felszeleteljük. Tálaláskor meghintjük porrá őrölt eritrittel.

Diétás ételek >>> 

Light, paleo, cukormentes édességek >>> 

Gluténmentes receptek >>> 

Megjegyzés

Diétázóknak, ételallergiásoknak sem kell lemondani a finomságokról. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss