Elkészítés: A lisztet a tejben megfuttatott élesztővel és a többi alapanyaggal könnyen nyújtható tésztává összedolgozzuk, ha túl lágy lenne, adunk még hozzá lisztet. A tésztát 6 kis cipóra osztjuk, legalább fél óráig pihentetjük. Közben a margarint kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal.
A cipókat egyenként kinyújtjuk, vékonyan megkenjük krémmel és feltekerjük. Hármat-hármat összefonunk, és pihentetetjük fél órát. Sütés előtt tojássárgájával megkenjük, közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük (villanysütőben 190 dokon 35 perc).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre