Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas csiga III.

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztához a tejet a margarinnal és a cukorral összemelegítjük (én fele-fele arányban zsírt használtam), majd a többi hozzávalókkal hólyagos tésztát gyúrunk. 2 fele osztjuk, majd nagy tálca méretűre nyújtjuk.

A töltelékhez a margarint langyosítjuk, és elkeverjük a cukorral és a fahéjjal. Ezzel a krémmel megkenjük a tésztát, felcsavarjuk, és 1,5 cm-es szeletekre vágjuk.

Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, olvasztott margarinnal meglocsoljuk, és 30 percig kelesztjük. Forró sütőben 25 perc alatt készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

X

Nem ez a legjobb Fahéjas csiga III. recept?