Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fahéjas almafánk

30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
  • 2 db alma
  • 1 db M-es tojás
  • 1,5 ek cukor
  • pár csepp citromlé
  • 1 tk sütőpor
  • 25-30 dkg gluténmentes lisztkeverék (Nutrifree mix per Dolci)
  • olaj

Elkészítés

  1. Az almát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojással, cukorral, citromlével, sütőporral és a lisztkeverékkel.
  2. Az olajat egy lábasban, vagy magasabb falú serpenyőben felmelegítjük. A forró olajba egy olajos evőkanállal beleszaggatjuk a fánkokat. Aranybarnára sütjük és fahéjas porcukorral tálaljuk!

TÚRÓ ÉS CSÖRÖGE: AZ 5 LEGJOBB FÁNK ÉLESZTŐ NÉLKÜL >>>

VILLÁMGYORS TÚRÓFÁNK, AMIT GYEREKJÁTÉK ELKÉSZÍTENI - MOSOGATÁSSAL EGYÜTT 30 PERC! >>>

Megjegyzés

Aki szeret gyorsan finomat alkotni, annak szívből ajánlom, ezt az őszi hangulatú finomságot! - Koni83

Ezek is érdekelhetnek

Friss