Elkészítés: A fagylaltot – fél vagy 1 literes kiszerelésben kapható, de csak egy részére lesz szükség) kb. 15 percre kivesszük a mélyhűtőből, a kistányérokat pedig ennyi időre a mélyhűtőbe tesszük. A tejszínt a vaníliás cukorral és a fahéjjal nem túl kemény habbá verjük, és a hideg kistányérra öntjük. A fagylaltból levágunk egy kb. 2 cm vastag szeletet (a maradékot tegyük vissza a fagyasztóba). Szív alakú formával „szaggassunk” belőle szíveket, és tegyük a tejszínhabra. Azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 331 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre