Elkészítés: 1. Melegítsük meg a palacsintákat sütőben vagy mikrohullámú sütőben.
2. Osszuk el a dzsemet 4 kisebb üvegpohárban (használhatunk röviditalos poharat is).
3. Tegyünk 1-1 gombóc fagyit a meleg palacsintákba, majd a széleket felhajtva képezzünk kis batyut, végül rögzítsük fogpiszkálóval vagy műanyag koktélpálcikával.
4. Helyezzük a batyukat desszertes tányérra, majd tegyük melléjük a málnás poharakat.
5. Tegyünk még 1-1 gombóc fagyit a tányérra, díszítsük csokiforgáccsal a kész desszertet, majd azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre