Elkészítés: A kenyeret középen kettévágjuk. Az egyikből lesz a sajtos, a másikból a szalámis. A kenyér csúcsos végét levágjuk, és egy hosszú fakanál segítségével kitoljuk a kenyérbelet, majd nagon apróra összevágjuk.
A sajtoshoz összekeverjük a margarint, diót, tejfölt sajtot és a fűszerekkel habosra keverjük, majd az apró vagy ledarált kenyérbelet is hozzákeverjük. A a tölteléket beletöltjük a kifúrt kenyérbe.
A másik kenyérdarabot is előkészítjük, összekeverjük a szalámis hozzávalóit is ezt is betöltjük a másik fél kenyérbe.
Mindkét töltött kenyeret alufóliába csomagoljuk, és a mélyhűtőben kifagyasztjuk. A fagyasztóból kivéve fél órai állás után szeleteljük. Jól néz ki és finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre