Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fagioli, az elhanyagolt olasz tésztaétel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

  1. Egy nagyobb edényben olajat hevítünk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd öt perccel később mellétesszük az apróra vágott hagymát, a felkockázott répát és a felaprított zellert. Körülbelül további öt percig pirítjuk.
  2. Reszelünk hozzá fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk és a babot is beleöntjük az edénybe. (A babot nem kell leszűrni előtte.)
  3. Ezután mehet az edénybe a felkockázott paradicsom, és a csirke alaplé, majd a rozmaring. Az egészet felforraljuk, és belerakjuk a tésztát.
  4. Közepes hőmérsékleten addig főzzük, amíg a tésztánk kellően puha nem lesz (ez körülbelül 8 perc).
  5. Reszelt parmezánnal és petrezselyemmel tálaljuk.

GNOCCHI ASZALT PARADICSOMMÁRTÁSSAL >>>

EGYEDÉNYES PARADICSOMOS-CSIRKÉS TÉSZTA >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss