Elkészítés: Egy érlelt fácánnak a combját és a mellét bedörzsöljük egy kis sóval, borssal, majorannával, majd baconbe tekerve, sütőben, egy kis zsiradékon félig megsütjük.
Közben a kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, ezen megdinsztelünk egy fej apróra vágott vöröshagymát, rátesszük az átöblített és
kissé felaprított savanyú káposztát, 2-3 ág rozmaringot, és félig megpároljuk. Ha szükséges, öntünk alá egy kis száraz
fehérbort.
Amikor a káposzta félig megpárolódott, tegyük rá a fácándarabokat, és sütőben együtt pároljuk puhára, végül süssük szép pirosra.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre