Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel lepte meg Tóth Gabi Krausz Gábort a forgatáson

default user icon
MME
A séfeket nagy meglepetés fogja érni a Séfek Séfe szerda esti adásban, ugyanis Krausz Gábor felesége, Tóth Gabi és Wolf András felesége, Andi főztek titokban a stúdióban.

Szeptember 20-án elstartolt a tv2 gasztro-tehetségkutatójának, a Séfek Séfének harmadik évada: a hétköznap esténként jelentkező műsorban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest arról, hogy ők a legjobbak. Arra azonban biztosan nem számítottak, hogy a feleségeik főztjét kóstolhatják majd a műsorban.

„Eljöttünk meglepni a férjeinket, mert csak aludni járnak haza, amíg forgatnak” - mondta Gabi. Az énekesnő csirkepörköltet készít galuskával, András felesége pedig a desszert elkészítését vállalta be - írja a Bors.

Gabi úgy gondolta, olyan dolgot tesz, amivel biztosan felbosszanthatja a séfeket. „Krausz és a többiek is nagyon utálják, amikor egy étteremben úgy tálalnak egy ételt, hogy narancskarikák, nyers zöldségek és gyümölcsök vannak a tányér szélén, úgyhogy biztos teszek rá néhányat” - árulta el az énekesnő.

DRÁMA A SÉFEK SÉFÉBEN: KRAUSZ GÁBOR NEM BÍRTA, ÉS KIROHANT A STÚDIÓBÓL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss