Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a tortával lepte meg a férje Liptai Claudiát a születésnapján

default user icon
MME
"Az ebédszünet után hívtak forgatni, és én isten bizony mit sem sejtve indultam, amikor egyszer csak velem szemben állt a stáb és egy óriási rózsacsokorral köszöntött!" - írja legutóbbi Instagram posztjában Liptai Claudia, és a meglepetéseknek itt nem volt vége! Egyszer csak a férje is előkerült, nem is akármivel a kezében.

Liptai Claudia, ahogy tavaly, idén is a Tanár című sorozat forgatásán ünnepelte a születésnapját, és, ahogy tavaly, idén sem maradt el az ünneplés. Kapott egy hatalmas csokor virágot, és váratlanul, cukrászmester férje, Pataki Ádám is megjelent a díszletben - ha nem is egy tortából előugorva, de egy óriási tortával a kezében, ami a színésznő kedvenc színében pompázott. Az hogy milyen ízű volt, nem kérdés: Ádám közös kedvencüket készítette el!

"Hát kérem megleptek! A Tanár 4. Évadát forgatjuk akár csak egy évvel ezelőtt a szülinapomon. Az ebédszünet után hívtak forgatni és én isten bizony mit sem sejtve indultam amikor egysze csak velem szemben állt a stáb és egy óriási rózsa csokorral köszöntött! Aztán elkezdtek a hátam mögé nézegetni ahol feltűnt a férjem egy óriási tortával a kedvenc türkiz színemben és dobos ízzel! Kész voltam! Újra és újra köszönöm az életem!"

 ÍGY SEGÍTI A CSALÁDI VÁLLALKOZÁST A NEHÉZ IDŐKBEN LIPTAI CLAUDIA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss