Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a szerencsétlen szendviccsel szúrta ki az utas szemét a Ryanair

default user icon
MME
A napokban számolt be közösségi oldalán Liz Nugent brit írónő arról a kellemetlen élményről, ami a Ryanair egyik hétvégi járatán történt a barátnőjével. Ráadásul ezért a gasztronómiai horrorért még 5,5 eurót, azaz közel 2000 magyar forintot is elkértek tőle.

Nugent a Twitter-bejegyzésében szándékosan tette idézőjelbe a „baconos szendvics” elnevezést, ugyanis elég csak egy pillantást vetni a fotóra, és máris joggal merül fel a kérdés; ez meg mi jó 5,5 eurós fészkes fene? A Ryanairt egyébként gyakran érik támadások szolgáltatásuk színvonala miatt, ám a szendvicset vásárló nő szerencsére a repülést szuper élményként írta le, és nem volt egyéb panasza a személyzetre. 

- Leginkább humorosnak tartottam a történteket, na és persze kissé túlárazottnak a szendvicset. De így is megettem! - írta. Ezt nem is csodáljuk. Egy 2000 ezer forintos szendvicset mi sem hagytunk volna ott, bármennyire is szegényes.   

Vaj nélkül, két kisebb bacondarabbal megspékelve. Nem meglepő, hogy a fotó villámgyorsan körbejárta a világot. Az egyik kommentelő például azon töprengett, hogy vajon hogyan nézhet ki az, amit menüben hirdetnek ezek után.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss