Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezután megnyalod mind a tíz ujjad! Paprikás krumpli lecsókolbásszal turbózva

Ez a klasszikus magyaros egytálétel mindenki kedvence, hiszen szinte bárhol és bármikor összedobhatod. Sokan mondják, hogy a paprikás krumpli igazán a kezdők konyhájában favorit, ám sokkal több ez annál.

Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy profi vagy a gasztronómia világában, a paprikás krumpli,  ez az ízig-vérig magyar fogás a legnagyobb gurmékat is elcsábítja. Készüljön bográcsban, vagy a gáztűzhelyen, virslivel, vagy kolbásszal, házi savanyúsággal és friss, ropogós kenyérrel tálalva egyszerűen verhetetlen.

Hozzávalók a paprikás krumplihoz:

  • 1 kg krumpli
  • 20 dkg lecsókolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 ek étolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 tk pirospaprika
  • bors
  • őrölt kömény

Elkészítése:


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss