Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az Aldiban veszed a pékárut? Ezt mindenképp tudnod kell

Az Aldiba betérve szinte azonnal megcsapja a vásárló orrát a finom, frissen sült pékáru illata, és szinte észrevétlenül megyünk a bolt végében álló pékséghez. Nehéz ellenállni a süteményeknek, a ropogós zsemléknek, kifliknek és kenyereknek. Ha te is gyakran veszel pékárut az Aldiban, akkor ezt jó ha tudod!

A diszkontok, hiper- és szupermarketek nagy előnye, hogy szinte mindent meg lehet nálunk vásárolni. Élelmiszert, tisztasági- és vegyiárut, ruhákat, barkácskellékeket is. Mégis, a legnépszerűbbek a friss áruk, a zöldségek, gyümölcsök és pékáruk. Az Aldinak, Lidlnek, Pennynek, Sparnak, Tescónak, Auchannak is van saját pékség részlege.

Ezt jó ha tudod, ha az Aldiban vásárolod a pékárut

Az Aldiban helyben sütött, friss pékárut kínálnak, a kenyereket, kifliket, zsemléket, édes és sós pékárukat azonban nem a benti pékségben gyúrják és kelesztik, hanem fagyasztva érkeznek az üzletbe, és ezeket a dolgozók sütik készre. Mivel több beszállító terméke kerül ki a polcokra, így azok számára, akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy cukorbetegek, kiemelten fontos tudni, hogy mit tartalmaznak a termékek.

Az Aldi pékségében, vagyis bake off-jában található egy dosszié, amiben mindegyik, általuk kínált pékárunak megtalálható az összetevőlistája, illetve a tápértéktáblázat is, amely segíthet a vevőknek eligazodni, hogy melyek a gluténmentes, hozzáadott cukormentes, cukorbetegek diétájába is beilleszthető termékek. Emellett az árcimkéhez közel találhatóak figyelmeztető jelzések is, ezek is segítik a tájékozódást.

Ezen felül pedig az Aldi honlapjáról letölthető egy hosszú tájékoztató füzet, mely részletesen tartalmazza az egyes pékáruk összetevőlistáját, tápértéktáblázatát. Ha egészségügyi szempontból fontos számodra, hogy mit tartalmaznak az egyes pékáruk, akkor böngészd át a kiadványt.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss