Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt főzte Magyarország 2018 karácsonyán

default user icon
MME
Kedves Mindmegette olvasók! Köszönjük nektek, hogy az év végén és az ünnepek alatt megtiszteltetek minket a bizalmatokkal, és velünk, a mi receptjeinkkel főztétek végig a karácsonyi, szilveszteri időszakot.

2018. december 19. és 2019. január 1-je között a Mindmegette.hu többszörösen megdöntötte korábbi látogatószámait, oldalletöltéseit. Íme néhány érdekesség az ünnepi időszakból!:

  • Az első adventi videóinkat már szeptemberben leforgattuk, ahol a saját, családi receptjeinket készítettük el nektek.
  • A 10 legolvasottabb recept között ott volt az újévi lencsefőzelék, a klasszikus töltött káposzta, a sajtos pogácsa és a tiramisu is.
  • Az ünnepi cikkeinket is sokkal többen olvastátok, kerestétek, mint eddig bármikor korábban! Rengeteg megosztást kapott a szerencséthozó ételeket felsoroló írásunk, amit az olcsó, de lenyűgöző karácsonyi menü, és a tökéletes csokimáz titka követett.
  • Ünnepi receptversenyünkre kétszáznál is több receptet küldtetek be. A verseny eredményhirdetése január 14-én lesz.
  • Minden platformon jelentősen nőtt az oldal látogatottsága: desktop felületen 58%-kal, míg mobil platformon 87%-kal többen kerestétek fel napi átlagban az oldalunkat az ünnepi készülődés közepette.
  • A karácsonyi időszakban, szenteste napján a mindmegette.hu oldal volt a leglátogatottabb gasztronómiai portál. Ezen a napon az ünnepi receptek közül a kacsacomb receptek voltak a legkeresettebbek.

Forrás: DKT - Gemius 2018.12.03-24 (15+ totál közönség)

Köszönjük, hogy velünk főztetek az év egyik legszebb időszakában. Tartsatok velük 2019-ben is!

Ezek is érdekelhetnek

Friss