Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt ették és itták a sztárok a 2019-es Golden Globe-gálán

default user icon
MME
Idén 76. alkalommal rendezték meg a Golden Globe-ot Los Angelesben, ahol Matthew Morgan, a The Beverly Hilton Hotel vezető séfje állította össze a menüsort. Te melyik fogást kóstolnád meg a legszívesebben?

Az idei főfogás chilei tengeri sügér volt fekete rizzsel, spárgával, sült répával és zöldfűszerekkel.

De a vegán vendégek természetesen csak növényi eredetű hozzávalókból készült fogást is választhattak. Nekik pikáns, paprikás humusz készült szivárványrépával, ropogós csicseriborsóval, quinoával - arany mazsolával és napraforgócsírával megszórva.

A desszert pedig vaníliás csokoládétorta volt pisztáciás sajtkrémmel töltve, amit Thomas Henzi, az ünnepség hivatalos cukrásza készített. Ráadásul az édesség liszt hozzáadása nélkül készült, így ez volt az első alkalom, hogy gluténmentes desszertet szolgáltak fel a gálán.

Az est hivatalos pezsgője pedig a Moët&Chandon volt, melynek felhasználásával egy különleges gyömbéres-lime-os koktélt is megalkottak, amiket fehér orchideával díszítettek. Nem semmi, ugye?

LAZAC, SZARVASGOMBA, MACARON: EZT ETTÉK AZ OSCAR-GÁLÁN!>>> 

SÜGÉR, STEAK ÉS PROFITEROL: EZT ETTÉK A GOLDEN GLOBE-ON!>>> 

EZEKET A MAGYAR ÉTELEKET ÉS ITALOKAT SZERETTÉK A KÜLFÖLDIEK A SZIGETEN!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss