Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Pippa Middleton reggelire, ebédre, vacsorára

default user icon
MME
Pippa Middleton pont olyan vékony és kecses, akárcsak nővére, Katalin hercegné, amiért rengetegen irigylik. De mégis mit eszik egy átlagos nap, hogy formában tartsa magát? Mutatjuk!

Reggeli

Pippa számára nagyon fontos a reggeli - ha ez kimarad, akkor a napját sem tudja megfelelően elindítani. Bár szeret változatosan étkezni, a két legnagyobb kedvence a zabkása, valamint a főtt tojás pirítóssal

Ebéd

„Próbálok sok teljes kiőrlésű gabonát és összetett szénhidrátot enni, valamint napi háromszor étkezni” - mondta Pippa 2016-ban a Hello! magazinnak, mikor sífutó versenyre készült.

Továbbá azt is elárulta, hogy az edzések mellett sok barna rizzsel, lencsével, quinoával és édesburgonyával hozza magát formában.

Korábban pedig azt nyilatkozta, hogy fontos számára az egészséges életmód, a testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend. Próbálja kerülni a finomított szénhidrátokat, például a fehér kenyeret és a tésztát, de időnként belefér egy kis „csalás” is. Ekkor csokit és chipset falatozik, valamint elkortyolgat egy pohár bort is

Vacsora

Az egyik kedvenc vacsorája az ázsiai tonhal avokádó salsával, melyről szakácskönyvében azt írja, hogy nagyon zamatos és frissítő fogás, tele omega-3 zsírsavakkal. A másik pedig a garnélarák thai fűszeres babbal és rizzsel, ami szintén tele van vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss