Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi György herceg az iskolában

Köménymagos tojásleves, mákos tészta vagy finomfőzelék - György hercegnek nincs része ilyen iskolai menüben. Vilmos herceg és Katalin idősebb gyermeke a Thomas’s Battersea nevű magániskolában lazac és bárányragu közül választhat.

A brit királyi család életében is elérkezett a nagy nap, a négyéves György herceg egy hete elkezdte az iskolát. A kisfiú oktatásáért évi 17 604 fontot (5,8 millió forintot) fizetnek a szülei. A londoni iskolában nemcsak a legjobb oktatást kapja meg György herceg, az intézményben nagy odafigyeléssel válogatják össze a gyerekek menüjét is.

A herceg és társai reggelire snackeket, gyümölcskenyert fogyasztanak tejjel. A Thomas’s Battersea engedélyezi, hogy a tanulók otthonról hozzanak ebédet, ám ha György herceg nem akarja a Buckhingham Palota séfjének a menüjét fogyasztani, akkor az iskolában ehet pulykát, bárányragut fűszeres vagy fokhagymás öntettel, esetleg lazacot és sült mozzarellát.

Az ebédhez mindig tálalnak friss salátát és levest is. Szénhidrátként pedig tésztát, rizst vagy quinoát fogyaszthatnak a gyerekek. Az intézményben a vegetáriánusokra is gondolnak, csicseriborsópüré, spenót, édesburgonya is szerepel a menüben.

A gyerekek minden étkezéshez kapnak friss gyümölcsöt is. Desszertként pedig joghurtot, mazsolás, pudingos süteményeket szolgálnak fel nekik.

Biztosan vagyunk benne, hogy György hercegnek is fogára való ez a menü.


EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ >>> 

LEBUKTAK! A SZTÁROK IS BŰNÖZNEK: ÍGY FALATOZIK VILMOS HERCEG VAGY BEYONCÉ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss