Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Amal Clooney reggelire, ebédre, vacsorára

default user icon
MME
George Clooney feleségéről simán elhinnénk, hogy szupermodell, hiszen kifogástalan az alakja. De vajon mi lehet a titka? Mutatjuk, mit eszik egy átlagos napon reggeltől estig!

Reggeli

A Heat magazin szerint a kétgyermekes anyuka a szuperegészséges reggeliket részesíti előnyben, gyakran indítja a napot tengeri hínár levessel és néha főtt tojással, valamint  a lehető legtöbbször megpróbálja beépíteni az étrendjébe a mediterrán halakat is. 

Ebéd

A Vogue egyik interjúja során Amal betekintést engedett a konyhájába, ahol a séf éppen ebédet készített. „Saláta készült, húsgombócos spagetti és csirkemell citromos mártással” - mesélte az újságíró. Nálunk mindegyik fogás nagy kedvenc!

Vacsora

A People magazinnak a Clooney-házaspár séfje, Viviana Frizzi elmondta, hogy hetente egyszer süt pizzát vacsorára - a kedvencük a Margherita rukkolával. De gyakran készít más olasz fogásokat, libanoni és indiai ételeket, valamint sushit is. George Clooney hozzátette, hogy Viviana szinte bármit elkészít, beleértve a házi gnocchit pestóval, ami valószínűleg a pár egyik nagy kedvence. 

Snackek

Egy Vogue interjú során Amal elárulta, hogy van egy házimozi-szobájuk, ahol cukorkás üvegek és popcorn gép is található, és innen bizony gyakran szerez magának nassolnivalót. 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss