Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt érezte Széll Tamás, miután újra elvitték a Dining Guide Év Étterme díjat

default user icon
MME
A pandémia miatt a megszokott időponttól picit eltérve, másfél esztendő után hétfő este újra átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a Várkert Bazárban. A 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála díjazottairól korábban már a Mindmegette is beszámolt, most viszont sikerült elcsípnünk néhány kérdés erejéig Széll Tamás, Pesti István, Tóth Szilárd, és Sárközi Ákos séfeket. 

A Stand, a tatai Platán Gourmet Étterem, a Salt Budapest, és a Textúra vezető séfjeit többek között arról kérdeztük, hogy mit éreztek, mikor meghallották nevüket a gála díjkiosztó ünnepségén, továbbá azt is elmesélték, hogyan élték túl az elmúlt másfél év koronavírus-járvány okozta nehézségeit. Néhány jövőbeni tervet, elképzelést is elárultak a séfek a Mindmegette olvasóinak, szóval megéri megnézni következő videós összeállításunk. 

  • Audi-Dining Guide Év Étterme Díjat 2019 és 2020 után idén is a Széll Tamás és Szulló Szabina séfek által vezetett Stand kapta
  • Az Év Vidéki Étterme Díj nyertese a tatai Platán Gourmet Étterem - Pesti István
  • Fenntarthatósági Díjat a Salt Budapest nyerte el - Tóth Szilárd
  • Dining Guide TOP10 - Textúra, Sárközi Ákos 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss