Ezt az ételt imádta Harry herceg és Vilmos herceg gyerekkorában

default user icon
MME
Bár Vilmos és Harry a királyi család tagjai, ez nem jelenti azt, hogy nem vágynak ugyanúgy a hétköznapi ételekre, mint te. Ennek a gyorskajának például már gyerekkorukban sem tudtak ellenállni!

A királyi család egykori séfje, Darren McGrady - aki évtizedeken át szolgált a Buckingham palotában- a brit Cosmopolitannak elárulta, milyen ételért rajongott Vilmos herceg és Harry herceg gyerekkorában. Talán először te is valami különleges fogásra tippelnél, mint a kaviár vagy a kagyló, azonban ők is pontosan azért az ételért őrültek meg, amiért valószínűleg te is: a McDonald's-os gyorskajáért.

"Emlékszem, Diana hercegné egyik nap bejött a konyhára, és azt mondta, elmegyünk ebédelni a gyerekekkel a McDonald's-ba" - meséli Darren, aki persze rögtön rávágta, hogy nem kell elmenniük a mekibe, hiszen ő is tud hamburgert készíteni.

Azonban a hercegné ragaszkodott az étteremhez, mert a fiúk a Happy Meal menühöz járó játékot is szerették volna megkapni. "Igen, a srácok szerették a McDonald's-ot, de gyakran elmentek pizzázni és sokszor ettek burgonyacsipszet is."  Szóval a rangjuk ellenére nekik is azok voltak a kedvenceik, mint bármelyik átlagos gyereknek. 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK>>> 

EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN>>> 

IMÁDNIVALÓ! ÍGY REAGÁLT HARRY HERCEG, AMIKOR POPCORN-LOPÁSON KAPOTT EGY KISLÁNYT>>> 

7 ÉVES TORTÁT SZOLGÁLTAK FEL LAJOS HERCEG KERESZTELŐJÉN>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss