Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért néz ki sokkal fiatalabbnak Sandra Bullock

default user icon
MME
Szinte hihetetlen, de Sandra Bullock idén nyáron lesz 56 éves. A 2015-ben a világ legszebb nőjének megválasztott színésznő éveket letagadhat a korából.

Lehet szépségversenyre készülő FBI-ügynök, vagy alakíthat egy 17 éves futballsztárt örökbefogadó édesanyát, Sandra Bullock mindenhogy lenyűgöző. A hollywood-i sztártól a különböző szerepek meg is követelik, hogy odafigyeljen az alakjára. Az Oscar-díjas színésznő nem hisz a csodadiétákban, bár tegyük hozzá, aligha kellett diétáznia bármikor is. Bullock sokkal inkább az egészséges életmód híve.

Bullock étrendje

A színésznő az egészséges táplálkozás híve, ám minden héten egy csalónapot beiktat. Bullock úgy véli, hogy az egészséges táplálkozásnak nem szabad arról szólnia, hogy az ember mindenről lemond.

A sztár ezért hat napon át nagyon fegyelmezetten étkezik, de a csalónapon azon kívül, hogy pihen, megengedi magának, hogy kedvenc ételeit fogyassza.

Tiltott ételek Bullock számára
Kenyér
Tészta
Fehér rizs
Chips
Édesség

Bullock 1 napos mintaétrendje

Reggeli: Rántotta grillezett paradicsommal

Ebéd: Grillezett csirke salátával, feta sajttal, babbal, spenótttal és balzsamecetes öntettel

Vacsora: Grillezett lazac barna rizzsel brokkolival

Snack: diófélék, magvak, alma szeletek

Bullock edzésmódszere

Bullock a sok sportnak is köszönheti csodás alakját és azt, hogy 54 évesen ilyen energikus. Az Oscar-díjas színésznő nem ragadt le egy edzésmódszernél. Igyekszik minden nap mást csinálni. Szerepel az edzésprogramjában a pilátesz, a jóga, a túrázás, a kick-box, a kardiotréning.

Titkos fegyvere azonban személyi edzője, Simone De La Rue, aki számos A-listás sztár, Bullock mellett például Jennifer Garner, Taylor Swift, Anne Hathaway edzője is. Simone De La Rue védjegye a kardiótánc edzés, amiért megőrülnek a sztárok.

Persze Bullock szerint mindez nem elég, ha nem fogadja el magát az ember olyannak, amilyen.

40-ES BOMBÁZÓK DIÉTATRÜKKJEI: ÍGY FOGY ANISTON, BECKHAM ÉS LOPEZ >>>

ÍME J. LO, EMMA WATSON ÉS RIHANNA KEDVENC FOGYÓKÚRÁS FOGÁSAI >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss