Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért néz ki ilyen jól Katalin hercegné egy hónappal a szülés után

default user icon
MME
Először jelent meg a nyilvánosság előtt harmadik gyermeke születése óta Katalin hercegné. Vilmos herceg felesége április 23-án adott életet Lajos hercegnek, és alig egy hónappal a szülés után csodásan festett Harry herceg és Meghan Markle május 19-i esküvőjén.

Harry herceg és Meghan Markle lenyűgöző esküvőjét a világon 79 csatorna közvetítette és becslések szerint több mint egymilliárd ember nézte. Sokan nemcsak az ifjú párra, hanem Katalin hercegnére is kíváncsiak voltak. Vilmos herceg felesége egy gyönyörű Alexander McQueen darabot viselt, amiben kifogástalan volt az alakja. Pedig nincs egy hónapja, hogy megszülte harmadik gyermekét. Tegyük hozzá, Katalin már akkor is csodásan nézett ki, amikor Vilmossal a kórházból kilépve megmutatta Lajost a világnak. 

Egy korábbi interjúban Katalin azt nyilatkozta, hogy édesanyjától csodás géneket örökölt, ez is szerepet játszik abban, hogy ilyen vékony. De tényleg csak ezen múlna?

Louise Parker, egy brit személyi edző, életmódtanácsadó, nyilatkozott arról, hogy a kismamák, hogyan nyerhetik vissza szülés után az alakjukat. Parker állítólag 2013-ban, György herceg születése után edzette Katalint. Az edző szerint azoknak az embereknek, akik reflektorfényben élnek, különösen Katalinnak, nem könnyű.

- Nem könnyű azoknak az embereknek, akik folyamatosan a nyilvánosság előtt vannak. Persze ők rendelkeznek minden erőforrással, a legjobb személyi edzőkkel, táplálkozási szakértőkkel, tanácsadókkal, de a feladatokat ugyanúgy nekik kell megcsinálni, az étrendet nekik kell betartani - mondta Parker.

Az edző szerint egy kismama esetében is kulcsfontosságú az egészséges életmód iránti elkötelezettség. Nem titok, hogy Katalin hercegné nagyon is odafigyel arra, hogy mit eszik és imád sportolni is.

- Az edzés nagyon fontos, de nem hiszek a hosszú, nagy intenzitású edzésekben, különösen szülés után nem. Terhesség után olyan gyakorlatokat kell végezni, amelyek javítják a testtartást, erősítik a felső testet és a core izmokat (hasüreget körülvevő izmokat - a szerk.) - nyilatkozta a személyi edző, aki háromgyerekes anyukaként tisztában van azzal is, hogy egy édesanyának az időhiánnyal is meg kell küzdenie.

- Ha már hetente négyszer tud időt szakítani az ember magára, az csodálatos dolog - jegyezte meg Parker, aki arról is beszélt, hogy ha egy nő szülés után minél előbb szeretné visszanyerni az alakját, akkor az étrendjére is oda kell figyelnie. Az életmód tanácsadó a napi 3 főétkezés mellé 2 kisebb étkezést, tízórait és uzsonnát javasol még. 

- Reggelire fogyaszthatunk zabkását, áfonyával, mogyoróval. Ebédre grillezett csirkét zöldségekkel, vacsorára is ehetünk akár egy steake-t is salátával, vagy halat. Snacknek tökéletes például a hummusz, vagy lencse, esetleg zöldbab saláta - tanácsolta Parker, aki szerint ha valakinek Katalinhoz hasonlóan egy eseményre kell minél előbb formába hoznia magát, akkor a bűnöző napokat is el kell felejtenie. 

KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ >>> 

EZÉRT AZ ÉDESSÉGÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ >>>

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss