Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért került kórházba Schobert Norbi - édesanyja elmondta, mi történt

default user icon
MME
Schobert Norbert édesanyja elárulta, mi történt a fiával, miért kellett mentőhelikopterrel kórhza szállítani pár nappal ezelőtt.

"Túl van az életveszélyen, egy enyhe lefolyású sztrókja volt, nem kellett műteni"– nyilatkozta pénteken a Blikknek Schobert Nobert édesanyja.

Mint arról mi is beszámoltunk, Schobert csütörtök délelőtt lett rosszul, kutyasétáltatás után, otthonuk előtt esett össze az utcán. A Bors infomációi szerint felesége, Rubint Réka éppen otthon volt, így azonnal segítséget tudott hívni. A Norbit mentőhelikopterrel szállították az Amerikai úti idegsebészetre, ahol stabilizálni tudták az állatotát. Pár napig még biztosan megfigyelés alatt tartják, de ha szépen gyógyul, a jövő hét elején már haza is engedik.

– Csütörtökön találkoztunk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekkel telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkoznak. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik. Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem. Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heverésszen bent, várja otthon a családja – tette hozzá Schobert anyukája.

Tegnap Réka is poszolt, egyenesen a kórházból, Norbi betegágya mellől mondott köszönetet a férjét gyógyítóknak:

 


„Drága Mindenki!

Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van.Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!

Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!

Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt.

Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket!

Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”

Az ötvenéves fitneszedzőnek korábban is több komoly betegséggel kellett szembenéznie. Sőt saját elmondása szerint első, 2012-es szívműtétje után megérintette a halál szele. Még könyvet is írt arról a „kemény” negyven percről, amíg élet és halál között lebegett, mert a műtőasztalon az orvosok megállították a szívét.

Ezek is érdekelhetnek

Friss