Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket ette Diana hercegné reggelire, ebédre és vacsorára

default user icon
MME
Bár köztudott, hogy Diana hercegné bulimiával is küzdött, miután különváltak Károly herceggel, igyekezett egészségesen étkezni. Mutatjuk, miket evett reggeltől estig a „szívek királynője”!

Reggeli

Az 1989-es Saturday Evening Post interjúja szerint Diana általában grapefruittal, müzlivel és egy szelet pirítós kenyérrel kezdte a napot. A királyi család egykori főszakácsa, Darren McGrady elmondása szerint pedig az egyik kedvenc reggelije egy tojásos-krumplis fogás volt. „Héjában sült krumpli spenóttal és buggyantott tojással a tetején, amit egy kevés hollandi mártással és némi hercegnőburgonyával tálaltunk neki” - mesélte a HELLO! magazinnak.

Ebéd

McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve, füstölt paradicsomos paprikamártással. Elég jól hangzik, nem?

Vacsora

A hercegné 1981-ben egy dél-afrikai gondózóház kérésére elárulta, hogy az ukrán céklaleves az egyik nagy kedvence, aminek a hozzávalóit is megosztotta: cékla, natúr joghurt, hagyma, csirkehúsleves alaplé, tej, tejföl, só és bors.

Darren pedig hozzátette: „A hercegné sosem evett sok vörös húst. Soha nem evett marhahúst, soha nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte.” Bár igyekezett egészségesen étkezni, azért néha ő is engedett néha a csábításnak. A séf szerint a kenyér és a krémpuding volt a hercegné gyengéje. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss