Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szarvasgombás rántotta és acai bogyó tál - Ezeket eszik a királyi család tagjai reggelire

default user icon
MME
A reggeliről sokan úgy gondolják, a nap legfontosabb étkezése. Van, aki a kiadós, tápláló reggeli esküszik, de van, aki egy hűsítő smoothie-nál többet sosem fogyaszt el reggel. Vajon a királyi család hölgy tagjainál mi a kedvenc?

Katalin hercegné

Katalin hercegné a nap folyamán elsőként egy nagy tál zabkását szokott fogyasztani, amit általában egy extra egészséges smoothie-val öblít le. A Hello! Magazin szerint kelkáposztából, római salátából, algából, matchából, spenótlevélből, korianderből és fekete áfonyából készíti a royal-turmixot. Te megkóstolnád?

Meghan Markle

Amikor Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozatban játszott és rengeteget forgatott, a kedvenc reggelije a banános zabkása volt agavé sziruppal leöntve, amihez forró, citromos vizet ivott. Emelett nagy kedvence az acai bogyó tál, a buggyantott tojás és az avokádós pirítós is.

Erzsébet királyné

Talán nem olyan meglepő, hogy a királynőnek minden napja egy nagy csésze Earl Grey teával indul, amit tejjel, de cukor nélkül fogyaszt. A tea mellé pedig egy kevés omlós kekszet rágcsál. Ezt követi a "fő" reggeli, amit a palota privát étkezőjében szolgálnak fel neki. A House and Garden szerint a kedvencei a gabonafélék, a joghurtok, és a lekváros pirítós. A királyi család egykori séfje, Darren McGrady pedig korábban azt mondta, Erzsébet királynő a rántottát is imádja, amit lazaccal és szarvasgombával készítenek el számára.

Kamilla hercegné

Kamilla állítólag nagy rajongója a tojásos reggeliknek, azon belül is - akárcsak Erzsébet királynőnek - a tojásrántotta az egyik nagy kedvence. A Clarence House pedig nemrég megosztotta a Károly herceg kedvenc villásreggeli-receptjét, a sajtos sült tojást, amit valószínűleg Kamilla is rendszeresen fogyaszt. Elég jól hangzik, nem?

5 ÉTEL, AMIT A BRIT KIRÁLYI CSALÁD TAGJAINAK TILOS MEGENNI>>> 

EZEK A KIRÁLYI CSALÁD TAGJAINAK KEDVENC GYORSKAJÁI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss