Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket a recepteket kerestétek 2019-ben a legtöbben

default user icon
MME
Lassan, de biztosan újra a végére érünk egy eredményes és élménydús évnek, aminek apropóján a Google jó szokása szerint idén is összeállított egy listát többek között arról, hogy milyen receptekre kerestetek idén a legtöbbet.

A keresőóriás így egyedi betekintést enged abba, hogy mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot az elmúlt hónapokban gasztronómia tekintetében, azon belül is a receptekre helyezve a fókuszt. A listát egyébként úgy állította össze a Google, hogy a legfelkapottabb keresések adataira (azon keresések, amelyek 2019-ben hosszabb időn keresztül kiugró forgalmat eredményeztek a 2018-as keresésekhez képest) összpontosított több billió keresés információi alapján, amelyekből a duplikációk, spamek kiszűrésre kerültek.

a "csirkemell recept" volt a befutó 

Az igazság az, hogy az eredményre látatlanban is fogadni mertünk volna egy komolyabb összeggel, hiszen a csirkemellel egyszerűen nem tudsz mellélőni; megfizethető és rengetegféle módon elkészíthető. Szóval, ha ebből a husiból van otthon egy kevés és készítesz belőle valamilyen fogást, abban biztos lehetsz, hogy az egész család imádni fogja, legyen az leves, főétel, vagy saláta. Ha csak nem azoknak a táborát erősíted, akiknek a marhánál és a sertésnél kezdődik az élet. Most azonban nézzünk néhány szuper csirkés receptet, ha már ez a kiváló hús végzett a Google „Az év keresései” toplistájának első helyen, persze a ti ízléseteknek köszönhetően:

CSŐBEN SÜLT SAJTOS CSIRKE

PARADICSOMOS CSIRKÉS TÉSZTA 

PARADICSOMOS CSIRKÉS CUKKINI 

MOZZARELLÁS-PARADICSOMOS TÖLTÖTT CSIRKEMELL 


CSIRKE BRUSCHETTA POFONEGYSZERŰEN 

TEJSZÍNES-CSIRKÉS TÉSZTA ( CHICKEN ALFREDO )


TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES GAZDAGON


CÉZÁR SALÁTA - AZ EREDETI RECEPT! 

Természetesen a csirkés ételeken túl is van élet, úgyhogy nézzük, hogyan alakult a Google TOP 10-es válogatása a továbbiakban. Ezt a sorrendent azért már nem mertük volna megtippelni, hiszen akadt egy-két olyan finomság, ami meglepett minket azért, mert bekerült a legjobbak közé, vagy éppen azért, mert nem. 

11 KÍMÉLŐ VACSORA CSIRKEMELLBŐL, AMI NEM TERHELI MEG A GYOMRUNKAT >>>

13 TÖLTÖTT CSIRKE RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>>

13 RAKOTT CSIRKEMELL RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss