Diana hercegné maga sem titkolta, hogy táplálkozási zavarokkal küzdött. 1990-ben állt a nyilvánosság elé és vallotta be, hogy bulimiás volt. McGrady korábbi nyilatkozataiból kiderül, hogy Diana a betegsége után is nagyon figyelt arra, hogy mit eszik: „Azt mondta nekem, maga ügyel a zsírokra, én pedig elintézem a szénhidrátokat az edzőteremben." Mutatjuk, miket szeretett a legjobban!
Töltött kaliforniai paprika
McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve. De néha az is előfordult, hogy a töltött paprika helyett töltött padlizsánt fogyasztott - írja a tasteofhome.com.
Halételek
A hercegné sosem evett sok vörös húst. Nem evett marhahúst, nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte. Halat hetente többször is felszolgáltak neki.
Paradicsom mousse
McGrady sokszor készített paradicsom mousse-t is Diana számára. Persze, a hercegnének ezt is zsírszegény verzióban szolgálták fel.
SALÁTA
Mivel nagyon egészségesen táplálkozott, rengeteg salátát evett ebédre és vacsorára is. Mehetett bele sok-sok friss zöldség, hal vagy csirke.
Buggyantott csirke
Amikor Vilmos és Harry vele voltak és roston sült csirkét ettek, Diana inkább buggyantott csirkét fogyasztott, mert az zsírszegényebb.
SMOOTHIE
A '80-as '90-es években még nem volt annyira nagy divatja a smoothie-nak, mint most, Diana viszont már akkor nagyon szerette ezeket. McGradyt meg is kérte, hogy szerezzen be egy gyümölcscentrifugát, mert szeretne sárgarépával, zellerrel, spenóttal, gyümölccsel kevert leveket inni.
Kenyérpuding
A szigorú étrend mellett persze azért Diana is engedett néha a csábításnak. McGrady szerint a vajas kenyérpuding volt a hercegné gyengéje. Állítólag gyakran ült a séf mellett, amíg várta, hogy elkészüljön és mazsolát rágcsált, miközben beszélgettek.