hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeinek kedvenc ételei

default user icon
MME
Mutatjuk, milyen ételeket imádnak legjobban a royal-csemeték: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. Sőt, az is kiderül, mi volt a kedvenc ebédje Vilmosnak és Harry-nek, amikor kicsik voltak!

György herceg

Azt eddig is tudtuk, hogy György herceg odavan az olasz konyháért, különösen imádja a pizzát és a tésztaételeket. Aldo Zilli, olasz sztárséf pedig azt is elárulta, hogy melyik fogás a nyolcéves herceg legnagyobb kedvence. A séf ugyanis jó néhányszor találkozott már Vilmos herceggel, aki sokat mesélt neki a gyerekeiről, többek között arról is, hogy pontosan melyik tészta György kedvence.

„Vilmos elképesztő - várom a hívását, mert a kisfia kedvenc étele a carbonara spagetti, szóval arra várok, hogy felhívjon és elkészíthessem neki” - nyilatkozta a séf a FEMAILNEK.

Sarolta hercegnő

Bár a kis hercegnő is imádja az olasz ételeket, ő odavan a curry-ért  is, akárcsak az anyukája. Katalin hercegné azt is hozzátette, hogy bár Sarolta nagyon jól bírja a csípős, fűszeres finomságokat, azért a gyerekeknek mindig lágyabb fűszerezéssel készíti az ételeket - írja a hellomagazine.com.

Lajos herceg

Szintén Katalin hercegné árulta el, hogy Lajos herceg egyik legnagyobb kedvence az olasz tésztaételek és a curry mellett a cékla. Ezt a céklasalátát például biztosan imádná!

+1 Harry és Vilmos herceg

Az egykori udvari szakács, Darren McGrady, aki annak idején a királynőnek, Diana hercegnőnek és a hercegeknek főzött a Kensington palotában, pár hónapja a Youtube-on elindított egy főzőcsatornát, ahol most elárulta, hogy a királyi családból ki, milyen fogásoknak örült, és minek kevésbé .

"A királynő imádja a csokoládét, Diana hercegnő többnyire az egészséges ételeket részesítette előnyben  a fiúk pedig - nos, a sült csirkét. De csakis, ha ropogós pirosra sült a bőre, és, ha házi sajtszósszal készített mac&cheese-el szervíroztuk, akkor egyenesen odavoltak" - meséli a McGrady.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss