Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek Erzsébet királynő kedvenc ételei

default user icon
MME
A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady és John Higgins elárulták, hogy Erzsébet királynőnek is vannak olyan kedvenc fogásai, amiknek szinte soha nem tud ellenállni. A következő ételeket egyenesen rajong!

1. Keksz

Talán nem olyan meglepő, hogy a királynőnek minden napja egy nagy csésze Earl Grey teával indul, amit tejjel és cukor nélkül fogyaszt - meséli Darren. Azonban a teához nem valami extra egészséges finomságot eszik, mint például Meghan hercegné, hanem omlós kekszeket.

2. Rántotta

A kekszeken kívül a rántotta is nagy kedvence, ezért Darren jó párszor meglepte füstölt lazacos rántottával, amire friss szarvasgombát reszelt. Ez ám a királynői reggeli!

3. Csokoládétorta

Darren azt mondta, Erzsébet királynő egyenesen „imádja” a csokoládét. A délutáni teájához éppen ezért általában csokis pitét vagy csokitortát szolgálnak fel.

4. Hal

Amikor egyedül vacsorázik, állítólag akkor is nagyon szigorú magával. „Nincs burgonya, rizs, vagy tészta vacsorára. Csak az, ami általában, valamilyen grillezett hal zöldségekkel és friss salátával” - mondja Darren.

5. Mangó

A királynő egyik kedvenc gyümölcse, a mangó - meséli egy másik séf, John Higgins, aki szintén a palotában dolgozott. Ezt a mangós csirkét például biztosan imádná!

6. Club szendvics

Higgins arról is beszámolt, hogy a teához gyakran szolgáltak fel apró club szendvicseket, amiket akkoriban nagyon szeretett a királynő.

7. Csoki mousse

Mivel nem titok, hogy a királynő imádja a csokoládét, a kedvencei között nem csak a csokitorta szerepel, hanem a csoki mousse is - ezt pedig teljesen meg tudjuk érteni.

8. Eperlekvár

Állítólag imádta az eperlekvárral megkent friss kenyeret és péksütiket. Ha neked is hasonló az ízlésed, ezt a krémes eperlekvárt mindenképp próbáld ki!

MEGLEPŐ! EZEKET AZ ÉTELEKET SOHA NEM ENNÉ MEG II. ERZSÉBET>>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss