Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek 2017 legötletesebb konyhai eszközei

default user icon
MME
A 14. ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázat 2017. évi témája, a konyhai eszközök, igazán próbára tette a 3 kontinensről és 23 országból származó, összesen több mint 100 pályázó kreativitását. Itt vannak a nyertesek!

A konyha otthonunk szívének tekinthető; itt készülnek a mindennapi ételeink és a különféle alkalmak tiszteletére szóló különlegességek, ínyencségek is. Ennek megfelelően egy modern konyhának a legkülönbözőbb eszközökkel és kiegészítőkkel kell rendelkeznie, hogy a főzés és az elkészített fogások tálalása is a lehető legtöbb élvezetet nyújtsa mind az amatőr, mind pedig az gyakorlottabb szakácsok számára. Néhány alkotó funkcionális és technikai innovációk feltérképezésével, illetve kifejlesztésével készítette el művét, továbbfejlesztve meglévő modelleket vagy új, olykor váratlan és ötletes alkalmazásokat bemutatva.

Mások szinte lírikus, költői szemszögből értelmezték a pályázat témáját és műveik esztétikai, vizuális dimenzióit helyezték előtérbe, melynek köszönhetően asszociatív, érzéki, szenvedélyes alkotások születtek. A legjobb pályázatokban egyszerre öltött testet mindhárom megközelítés.

A pályázat zsűrije a képzőművészetek elismert szaktekintélyeiből áll – Carla Tolomeo, a zsűri elnöke és világszerte elismert művész, Gordana Biba Marković művészettörténész és kritikus, Kosta Krsmanović iparművész, Carlo Magnoli művészeti vezető, valamint Pino Spagnolo építész és tervező grafikus – akik Milánóban gyűltek össze, hogy elbírálják a fiatal tehetségek pályamunkáit, hogy végül egyhangú döntéssel kihirdessék 2017-es ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázat győzteseit. 

NYERTESEK

A 10.000 €-s fődíjat megosztva, egyenrangú elismerés mellett a németországi Cornelius Comanns és a bulgáriai Zahari Ganchev nyerték meg; a második helyezést a lengyelországi Maria Piskała nyerte el, míg a harmadik helyezett a szerbiai Teodora Jevtić lett.

Fődíj – 10.000 € megosztottan Cornelius Comanns (Németország) és Zahari Ganchev (Bulgária)
2. helyezett – 4000 € értékű Zepter termék, Maria Piskała (Lengyelország)
3. helyezett – 3000 € értékű Zepter termék, Teodora Jevtić (Szerbia)

KONYHAI ESZKÖZÖK MILÁNÓ LUXUS-BEVÁSÁRLÓUTCÁJÁBAN - A ZEPTER LENYŰGÖZŐ 30 ÉVE >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss