Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Juhbeles bécsi virsli és alkohol: ezek a magyarok szilveszteri kedvencei

default user icon
MME
Az Auchan Magyarország idén is azt tanácsolja, hogy időben készüljünk fel a szilveszteri bevásárlásra. Érdemes tisztában lenni a boltok nyitvatartásával, és a szilveszteri buli kellékeit is javasolt a nagy roham előtt beszereznünk, így például az olyan slágertermékeket, mint a virslit, az alkoholos italokat vagy a lencsét.

Szilveszter előtt érdemes megtervezni a bevásárlást annak érdekében, hogy minél hatékonyabban beszerezhessük a szükséges kellékeket. Nagy segítségünkre lehet ebben, ha előre kiválogatjuk a termékeket az online is elérhető katalógus segítségével.

Idén is a szokásos slágertermékek iránti megnövekedett érdeklődésre számít az áruházlánc, így a virsli, a lencse és az alkohol iránt, amelyek hagyományosan a legfontosabb élelmiszerek az újévi ünnepléskor. A korábbiakhoz hasonlóan széles kínálattal várják vásárlóikat, így többek között elérhető választékukban a baromfi-, pulyka- és sertésvirsli, valamint az olyan sertésvirsli változat is, amelyet marhahússal együtt készítenek.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ebben az esetben is fontos az ár-érték arány, valamint nagy az érdeklődés a klasszikus, juhbeles bécsi virslik felé. Az Auchan sajátmárkás termékei között is megtalálható már prémium juhbeles bécsi virsli, amely magas hústartalmú, laktóz-, glutén- és szójamentes. Noha a virsli egész évben népszerű termék, decemberben még a szokásoshoz képest is erősen nő a forgalma.

Mindenképpen érdemes időben gondolni a szilveszteri bevásárlásra, és nem az utolsó percre hagyni. Aki pedig mégis szeretne az év utolsó napján is vásárolni, a nyitvatartás az alábbiak szerint alakul majd: Az Auchan áruházak 2021. december 31-én, pénteken 16:00 óráig tartanak nyitva, 2022. január 1-én, szombaton pedig zárva lesznek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss