Ha nem akarsz húst rántani 40 fokban, ezeken a helyeken olyat ehetsz, mint a nagyié

default user icon
MME
Mindegy, hogy hétvége vagy hétköznap, ebédre vagy vacsorára fogyasztjuk, mindannyiunk nagy kedvence a rántott hús. De hol ehetjük a legfinomabbat belőle? Az alábbiakban, a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz toplistája ad választ a kérdésre.

De kezdjük az elején! Milyen is az igazán finom rántott hús? Kívül kellemesen ropogós, belül pedig vajpuha és omlós, az egész együtt pedig rendkívül ízletes. A vasárnapi ebédek egyik kötelező elemét éttermekben is gyakran rendeljük, és ahogyan minden, ez a fogás is sok helyen megújult, ezért nem ritka, hogy kedvenc ételünk, különleges bundákkal és fűszerezéssel szerepel az étlapon.

Nem véletlen tehát, hogy az idei Dining Guide Top 100 Étteremkalauz összeállítása során, a vendéglátóhelyek tesztelésénél a rántott hús külön figyelmet kapott, és a legjobb rántott húst kínáló helyekről toplista is készült.

A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz szerint itt kaphatjuk a legjobb rántott húst:

  • Kollázs Brasserie & Bar
  • Anyukám Mondta – Encs
  • Buja Disznó(k)
  • Déryné
  • Hableány – Badacsony
  • Kistücsök Food & Room – Balatonszemes
  • Rosenstein Vendéglő
  • Sauska 48 – Villány
  • Spago Budapest
  • Stand25 (cordon bleu)
  • MoszkvaTér (kijevi csirkemell)

Ha otthon készíted, akkor íme három mennyeien finom rántott hús receptje!

RÁNTOTT HÚS MÉG FINOMABBAN >>>  

SONKÁVAL-SAJTTAL TÖLTÖTT RÁNTOTT HÚS >>>  

RÁNTOTT HÚS KÉTFÉLE PANÍRRAL >>>  

Elkészítetted valamelyik rántott húst, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss