Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy magyar lány tervezte a terítéket Gwyneth Paltrow mesebeli lagzijára

default user icon
MME
Gwyneth Paltrow ismét férhez ment. Az szertartás egy vidéki helyszínen, nagyon egyszerű, de persze gyönyörű díszletek között zajlott, a színésznő és a férje, Brad Falchuk is szuperelegánsak voltak - termeszetesen. A kérdés az, hogy vajon mit szolgáltak fel a szuperegészségesen élő lifestyle-guru Paltrow esküvőjén? Csupa makrobiotikus ételt, vagy inkább hagyományos fogasokat? Mutatjuk.

Az idén 46 éves színésznő mindig is híres volt egyedi diétájáról és étkezési szokásairól. Például már jóval azelőtt felhagyott a glutén és laktóz fogyasztásával mielőtt még bárki tudta volna, hogy mik is ezek, és hosszú évek óta az egészséges életmód és a makrobiotikus táplálkozás elkötelezett híve. 

Ám ez itt egy esküvő. Rengeteg illusztris vendéget kell ilyenkor jól lakatni, olyanokat is, akik nem annyira elkötelezett hívei az egészséges életmódnak. Nos,r Paltrow életmód oldalán a Goop-on számos részletre fény derült.

Például, hogy mindössze 45 fős volt a sokadalom, és, hogy torta-ügyben bizony kénytelen volt kompromisszumot kötni az ifjú pár, mert mindketten merőben mást szerettek volna. Ezért aztán 45 mini répatortácska, és 45 mini vaníliakrémes csokitortácska került a csodálatos hófehér, porcelán desszertes tányérokra. A sütemények naked cake, azaz "csupasz torta" stílusban, vagyis cukormáz marcipánbevonat vagy nélkül készültek.

Az édességek mellett, a vacsorát, egy New York-i sztárséf, Mario Carbone prezentálta, nem véletlenül: Paltrow és Falchuk ugyanis először az ő éttermében randevúztak New Yorkban.

A 3 Michelin-csillagos étterem séfje előételnek rákos avokádó salátát és scampis tortellinit készített, a vendégek pedig választhattak a mézes mustáros kacsasült és a marhasteak között. Ezekhez, köretként, kacsazsíros krumplipürét vagy pirított zöldségköretet szedhettek. 

A mennyei ételekhez, természetesen ital is dukált, bőséggel így az illusztris vendégek - köztük Cameron Diaz, Rob Lowe, Robert Downey Jr. vagy Steven Spielberg a Ruinart pezsgő mellett martinis és gines koktélokkal mulathattak hajnalig.

Ami viszont nekünk, magyaroknak a legérdekesebb, végigböngészve a közreműködők listáját,feltűnik egy név: Nyúl Zsuzsanna. Ő tervezte ugyanis a terítékhez a szalvétákat. Zsuzsanna iparművész, aki nem csak étkészleteket,  hanem terítőket és szalvétákat is tervez,  mégpedig a hagyományos kékfestő technikát ötvözve a modern formákkal. "Zsuzsi" - ahogy szignózza a tárgyait - 2013 óta viszi saját vállakozását New Yorkban , mint az a mellékelt ábra mutatja, komoly sikerrel!

Paltrow, egyébként, először januárban nyilatkozott az esküvőről: "Annyira izgatott vagyok, mintha 21 lennék! Nem is csoda, hiszen nem volt olyan igazi, nagy esküvőm."

Hát, most megadta  módját - és szerencsére engedett a rigorózus diétájából is! Aki kíváncsi a részletekre, a Goop.com exkluzív, 48 képből álló galériájában bögészgethet. Boldogságot az ifjú párnak!

Ezek is érdekelhetnek

Friss