Kiderült, melyik lett az ország legjobb magyaros étterme

Idén sem maradt el az a nagy verseny, amely során többek között az is kiderült, hogy melyik vendéglátóhely nyerte el az ország legjobb magyaros étterme címet.

Az Utazó Magazin idén is meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói és a határon túli magyar médiumok olvasóinak körében. A 21. alkalommal meghirdetett versenyen 21 hazai és 10 határon túli szolgáltatót díjaztak: többek között szállodákat, fürdőket, utazási irodát, légitársaságot és éttermeket is.

Az éttermek esetében több kategória született, az egyik ilyen az év legjobb magyaros étterme címe volt, amit a lajosmizsei Tanyacsárda nyert el. A népszerű vendéglátóhely több mint öt évtizede nyitotta meg kapuit, amely mára hazánk egyik leghíresebb étterme lett. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és magyaros fogások találhatóak, konyhája ezért már számos gasztrodíjat kapott.

Számos elismerést kapott

„Az év magyaros étterme” címet korábban két alkalommal is elnyerte, négy alkalommal pedig a Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.
A csárda magyaros jellegű, kitűnő konyhája 1999 óta hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme” címet, és megannyi gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést – Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs –, valamint megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat is.

Borítókép: Tanyacsárda

(Forrás: Sokszínű Vidék)

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss